Cardiopatie ischemica si ficat gras
Prima Pagina › Forums › all › Cardiopatie ischemica si ficat gras
- This topic has 1 voice and 1 reply.
-
AuthorPosts
-
August 19, 2011 at 1:02 am #196580
Anonymous
InactiveD-le Constantin
Conform statisticilor, statinele (deci si Crestor) nu numai ca nu reduc riscurile unui infarct sau unei congestii crerbrale dar efectele lor secundare pot fi daunatoare pentru ficat si pancreas. in plus, conduc in timp la atrofie musculara (inima este sie ea tot un muschi). Durerile din picioare sunt cel mai probabil cuzate de Crestor. Nu pot eu sa va spun sa-l eliminati dar cititi ce se intampla in SUA unde se pregatesc mai multe procese de grup (class actions) impotriva firmei producatoare.
In ceea ce priveste Formula HH si FLW, sunt cumva asemanatoare cu Formula FLOW dar nu intocmai. Noi am distribuit un timp FLW dar l-am dat la analiza la Canadian Analitical si am constatat ca dozajele erau mult diferite decat cele de pe eticheta. Atunci am hotarat sa producem Formula FLOW.
Chelatia IV (intra-venoasa)este utila caci actioneaza mai rapid dar nu este in sine un tratament complet pentru curatirea arteriala. Daca doriti puteti face cateva sedinte. Ottawa nu este departe de Montreal.Chiar daca pe cale orala EDTA se absoarbe doar 10% ( cel de la Provita insa este mai biodisponibil caci este acoperit gastro rezistent sin ajunge intact in intestin), 3 tablete de EDTA contin in total 2400 mg de EDTA. Daca se absoarbe sa zicem doar 10% insemna 240 mg pe zi. O sedinta de EDTA intra-venos introduce 1 gram (1000 mg) per sedinta de 3 ore deci ar fi echivalentul a 4-5 zile de adminisrare orala. Deci 1 flacon de EDTA ar fi echivalentul a 6 sedinte de chelare IV.Ce va sugerez.
Pentru gastrita administrati un Antacid. Chiar si simplu Bicarbonat de Sodiu este bun.
Pentru circulatie periferica administrati: BIOFLAVONOIZI CITRICI + RUTIN
In ceea ce priveste problema cardiovasculara, eu sunt de parere sa incercati sa administrati in intregime Protocolul de Curatire Arteriala pe care il gasiuti descris facand click pe PROTOCOALE in coloana din stanga ecranului. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.