Cart

• No products in the cart.

Domnule doctor

Prima Pagina Forums all Domnule doctor

• This topic has 1 voice and 3 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Balonarile din stomac au cauze diferite de cele din intestine. Ceea ce va lipseste d-voastra sunt enzimele digestive si probabil ca aveti si o lipsa de bila. O alta cauza (probabil ca suprapusa peste cea anterioara) poate fi Helicobacter Pylori. Dat fiind ca si sotia are aceleasi simtome, este foarte probabil ca il aveti amandoi. In general Helicobacter Pylori insoteste si o infectare cu Candida Albicans (Candidoza) precum si alti paraziti. Deci, in cazul de fata va recomand ca atat d-voastra cat si sotia sa administrati mai intai cate 1 flacon de PARA FREE 180 tablete asociat cu cate 1 flacon de ACIDOFILUS Activ.

Pentru d-voastra care aveti probleme si cu bila sa administrati concomitent si 1 flacon de DANDELION. Totodata, sa administrati si ENZIME DIGESTIVE CU SPECTRU TOTAL (minimum 1 capsula in timpul mesei)

Anonymous
    Inactive

buna ziua!

am comandat pt mama mea NIACIN-inositol 500mg, pt ca are diabet si colesterolul marit. dar are si discopatie lumbara si imi zice mereu ca simte o raceala (chiar daca este cald afara) la glezne si este nevoie sa se incalte cu sosete groase, v-as ruga daca se poate si un tratament pt aceste afectiuni dar sa tineti cont de diabet (zaharat tip 2).

pt mine am comandata slim sexy pastile de slabit, dar ma simt imbalonata si cateodata constipata, chiar daca mananc ceva usor sau beau o cafea tot ma imbalonez.

cu speranta ca am fost explicita, va multumim anticipat si asteptam un raspuns!

Anonymous
    Inactive

D-na Caisim, mama d-voastra sa administreze EDTA 3/zi (2 tablete seara inainte de culcare si 1 tableta dimineata la sculare fara sa manance dupa aceea timp de 1 ora). EDTA o va ajuta mult si la diabet. In timpul administrarii de EDTA este necesara suplimentarea cu vitamine si minerale. Va recomand SUPER MULTIVITAMINE, MINERALE + NUTRIENTI (3/zi in timpul meselor 1-1-1)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.