Formula FLOW
Prima Pagina › Forums › all › Formula FLOW
- This topic has 1 voice and 11 replies.
-
AuthorPosts
-
January 13, 2012 at 9:52 am #196687
Anonymous
InactiveCorectez mesajul : nu am luat deloc crestor in loc de preductal
January 14, 2012 at 1:16 pm #196688Anonymous
InactiveCK este mai mare de 80. Raportul CK/CKMB = 6,63. Fiind determinat in primele ore ale atacului indica un infarct miocardic care a afectat muschiul inimii. Si simptomele pe care le-ati avut sunt tipice unui infarct miocardic. Nu inteleg de ce vi s-a prescris Crestor la trigliceride asa de mici.
Cel mai probabil dumneavoastra aveti probleme de circulatie pe arterele coronariene sub forma de depuneri pe peretii interni ai arterelor care alimenteaza inima, foarte probabila fiind si intarirea peretilor datorata calcefierilor (ceea ce fragilizeaza peretele predispunandu-l la fracturare).
O coronografie ar fi utila dar este un procedeu destul de invaziv. Ar trebui sa faceti macar o ecografie Doppler sa vedem daca sunt prezente depuneri pe carotide
Parerea mea este sa efectuati un protocol de curatire arteriala cu administrarea a cel putin Formula FLOW + EDTA. Cum totul indica un infarct inseamna ca muschiul inimii a fost afectat si trebuie refacut. In aceasta situatie va recomand ca in primele 1-2 luni de Protocol sa administrati si Coenzima Q10 de 200 mg 1/zi dimineata la sculare impreuna cu 2 caspule de ULEI DE FOCA. De asemenea va recomand ca pe perioada protocolului sa asociati si STEMULIN 3/zi (toate 3 seara inainte de culcare) pentru stimularea celulelor stem in vederea refacerii partii afectate a muschiului cardiac. Administrati STEMULIN minimum 6 luni pentru a incerca o refacere totala a inimii.
Nu cred ca aveti nevoie de toate acele medicamente alopate si in nici un caz Crestor si Aspirina
Durata protocolului va fi in functie de varsta d-voastra adica 1 luna pentru fiecare 10 ani de viata plus inca 1 luna.January 20, 2012 at 10:54 am #196690Anonymous
InactiveCa o curiozitate, e posibil sa nu apara infarctul la electrocardiograma? Sunt totusi 4 electrocardiograme. Simptomele sunt clare de infarct.
Mie doctorul mi-a spus sa iau nitroglicerina sau un puf de nitromint cad am dureri, daca cedeaza am probleme de circulatia inimi daca nu, am altceva. Din pacate la mine a cedat durerea.January 25, 2012 at 2:56 am #196695Anonymous
InactiveD-le Malinescu. Si eu am fost de parere ca toate simptomele au fost tipice unui infarct. Ar fi trebuit sa apara si pe electrocardiograma. Dumneavoastra mai aveti inca nevoie de nitromit?
January 25, 2012 at 12:41 pm #196698Anonymous
InactiveDin experienta de pana acum, in cazurile in care a avut loc un infarct miocardic (care a condus la deteriorarea muschiului cardiac) administrarea de STEMULIN a condus la o refacere spectaculoasa a muschiului cardiac
January 27, 2012 at 3:34 am #196701Anonymous
Inactivenu este vorba de o refacere a muschiului intrucat nu am luat stemulin decat de 7 zile
January 28, 2012 at 5:14 pm #196703Anonymous
InactiveInca mai am. Am unul in masina si unul in casa. Mai ales cand am iesit in ger si la noi a cam fost ger zilele astea. Il mai folosesc si la stres. In mare, sunt zile in care nu il folosesc deloc si zile gand il folosesc si de trei ori.
February 4, 2012 at 2:09 am #196706Anonymous
InactiveD-le Malinescu. Speram ca la inceputul lunii Martie sa lansam TENSOPRIL. Este conceput pentru hipertensiune arteriala dar adreseaza mai multe aspecte legate de circuitul sanguin la nivelul cordului. Regleaza de asemenea si ritmul cardiac, prevenind crizele de tahicardie. Are si efect anti-ischemic.
February 16, 2012 at 4:29 am #196711Anonymous
InactiveVa aduc la cunostinta [celor interesati] ca am efectuat tot tratamentul de curatire arterial [6 luni ,avand varsta de 53 ani]
In urma cu un an am suferit un infarct miocardic inferior,o corornara principala 80% infundata [bagat stent] o alta coronara secundara infundata 80% a rams asa pt. ca era prea
subtire si nu mi s-a putut monta un stent is inca 2 cate 30,40 % ramase asa
.
Vreau sa va spun sincer urmatoarele:Ma simt foarte bine , nu i-mi pare rau ca am tinut acest tratament,nu stiu daca a curatat ceva [coronare] s-au nu pt. ca nu am facut coronografie,am un an de cand mi s-a pus stent,
Pentru cei interesati ; fiecare decide ce va face ,un lucru va pot spune sigur , NU FACE NICI UN RAU[acest tratament] pt. cei care i-si permit eu ii sfatuiesc s-al faca macar esti cu constiinta impacata ca ai incercat si asta .Nu fac coronografie acum pt. ca medical meu nu crede ca este necesar pt. ca ma simt bine nu am dureri [specific ca nu am avut dureri in piept nici inainte de a-mi fi montat stentul ,merg linistit in jur de 1h fara probleme zilnic ,practic nu am probleme ,dar nu am nici o munca fizica [numai asta fac , plimbari si munca de birou].Pt. cei interesa-ti de o parere va mai spun ca eu cred ca regimul este cel mai important.
Eu tin un regim foarte strict.Celor care doresc mai multe amanunte ma pot contact pe mail.May 12, 2013 at 7:44 am #196961Anonymous
InactiveStimate domnule doctor Delcea,
Sunt diabetic tip II de peste 15 ani (am aproape 67 de ani) si, dintr-un motiv neonorant, am fost trecut pe insulina (acum, 30 de unitati Solo Star). De cca. 3 ani am inceput sa am, initial o jena, dureri la piciorul drept, la nivelul gambei. Medicii consultati mi-au spus ca este vorba de neuropatie diabetica si mi-au prescris Milgamma, doua capsule pe zi. Cu toate acestea durerile au devenit tot mai puternice, in final obligandu-ma sa fac opriri din suta in suta de metri. Um medic a banuit ca este vorba de alta complicatie diabetica, respectiv inflamarea peretilor vaselor de sange, si m-a trimis la un control Doppler. Intr-adevar s-a constatat o irigare mai slaba pe piciorul drept, dar fluxul era suficient de mare ca sa nu se ajunga la efectele pe care le reclamam. De circa doua saptamani, medicul diabetolog a dat un verdict neplacut: nu poate fi neuropatie, fiindca aceasta se manifesta simetric, ci stenoze ale vaselor de sange! Mi-a recomandat sa incep o procedura chirurgicala, stenturi sau bypass.
Cu toate ca nu sunt excesiv de fricos, am zis ca e bine sa masor de cateva ori si apoi sa ajung la taiere. Asa ca am luat Internetul la puricat. Am aflat doua lucruri: ca metodele chirurgicale nu rezolva definitiv problema si ca exista Formula FLOW! Am citit si am considerat ca exista sperante cu Formula FLOW. Astazi este a patra zi de tratament si am constatat ceva surprinzator: dupa doua zile am putut sa parcurg distante din ce in ce mai mari intre "statii"!!! Nu spectaculos dar datator de sperante. Acum, ca o fi de la tratament (nu am "umblat" la restul medicatiei), ca o fi placebo, nu pot sa ma pronunt. Pot sa ma pronunt insa cu privire la durere: mai putin atroce!
Fata de problemele ridicate de alti pacienti, problema mea pare o bagatela. Numai ca pierderea piciorelor este destul de frecventa la diabetici. Poate o sa va intrebati pentru ce va deranjez daca iau decizii de capul meu. Din pacate nu am experiente fericite cu medicii nostrii. Ultima "aventura" a constat intr-o bursita la cotul stang, declarata tumora ce trebuia extirpata imediat! Tot Internetul m-a scos din impas: cura cu Complex B si … cotiera elastica. Asa sa vindecat complet "tumora"!!! Revin, am nevoie de sfaturi ca de aer! Si cand mai sunt si competente … inseamna vindecare curata!May 12, 2013 at 1:02 pm #196962Anonymous
InactiveD-le Moruzzi,
Durerile in gambe pot fi cauzate fie de o proasta circulatie (claudicatie intermitenta) fie din alte cauze, inclusiv neuropatia diabetica.
Administrati vre-un medicament pentru colesterol? Intreb asta deoarece statinele de sinteza pot sa conduca la dureri musculare in gambe, de obicei in ambele.
In general boala diabetica si boala cardiovasculara merg mana in mana iar la baza amandoura sta inflamatia care atrage dupa sine o serie de fenomene: calcefieri, fibrozari, depuneri de colesterol si de saruri de metale grele.
Observati o diferenta de culoare intre piciorul drept si cel stang? Este mai umflat piciorul drept fata de stangul?
La prima vedere, dat fiind ca este cazul deocmdata doar la piciorul drept, pare sa fie un caz de claudicare intermitenta pe fond circulatoriu. Chiar daca fluxul sanguin pare bunicel in vasele mari el poate fi decicient in vasele mai mici care alimenteaza muschiul.
Este foarte posibil sa simtiti o ameliorare chiar si dupa cateva zile de Formula FLOW dat fiind ca inca de la inceput induce o inbunatatire a fluxului sanguin. Semnele sunt bune in sensul ca inseamna ca nu pare a fi un caz complicat. Totusi, trebuie incercat treptat sa rezolvati si diabetul pentru a putea in final renunta la insulina. La diabetul de tip II organismul produce insulina dar nu o foloseste eficient (sensibilitate redusa). Reducerea sensibilitatii la insulina este cauzata de depuneri (in general de calciu) pe senzorii de insulina. In majoritatea cazurilor de Diabet Tip II nu este nevoie de insulina injectabila. Este mai usor de tratat acest tip de diabet caci se poate inbutatati sensibilitatea la insulina. EDTA, printre altele, inbunatateste si sensibilitatea la insulina si ar trebui asociata cu Formula FLOW.
Pentru a va putea recomanda un protocol eficient in cazul dumneavoastra, ar fi util sa ne trimiteti pe email medicatia alopata pe care o administrati impreuna cu o descriere detaliata a simptomaticii inclusiv valorile tensiunii arteriale. Avem un colectiv foarte bun de medici condus de D-l Dr. Secrieru Ivan de la Centrul de Sanatate si Nutritie Provita Nutrition-Brasov, colectiv care poate analiza cazul d-voastra in vederea recomandarii celui mai eficient tratament alternativ. Scrieti-ne pe adresa de email: provitanutrition@shaw.ca. intre timp continuati cu Formula FLOW, cel mai bine insa asociata si cu EDTA (2-3 tablete administrate seara cu 30-40 minute inainte de culcare cu suficienta apa) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.