HGH
Prima Pagina › Forums › all › HGH
- This topic has 1 voice and 2 replies.
-
AuthorPosts
-
January 7, 2007 at 2:09 pm #195704
Anonymous
InactiveProdusul contribuie semnificativ la dezvoltarea masei musculare si la cresterea oaselor. De altfel multi cumparatori ai produselor care stimuleaza eliberarea de HGH sunt persoane care urmaresc sa-si dezvolte armonios corpul. Totusi, la varsta dumneavoastra v-as recomanda altceva;
– Complex de Amino Acizi in forma libera (Esentiali+ Ne-esentiali = Bransati)
– Bioperina pentru a va ajuta sa absorbiti mai bine fito-nutrientii si alimentele
– B-Complex Forte
– Lecitina
daca totusi va hotarati si la HGH, il administrati singur o saptamana da si una nu, iar numai in saptamana de pauza in administrati cele de mai susMay 16, 2007 at 2:23 pm #195715Anonymous
InactiveBuna ziua ! Am remarcat ca oferta dvs. este bogata in produse care sunt recunoscute a avea capacitati antioxidante puternice
( i.e. quercitina, extract de ceai verde etc.) cu mult mai puternice decat acelea ale antioxidantilor "clasici". De asemenea, am observat ca ofertati si produsul "ACE-Ester C plus Seleniu", pe care de fapt l-am si comandat. As avea doua intrebari legate de suplimentele dvs. cu efect antioxidant. Intrebarile mele ar fi urmatoarele :1. Pentru antioxidantii din oferta dvs., producatorul a determinat TAP-ul ( Total Antioxidative Power) ?
2. Produsele se pot asocia in consum fara riscul de a-si diminua unul efectul altuia ? De ex., eu mi-am alcatuit urmatorul cocktail luand cate o tableta din fiecare supliment astfel :
Dimineata : ACE + Extract de ceai verde
Pranz : Quercitina + Bioflavonoizi citrici.
Seara : ACE.Eu cred ca administrarea unor antioxidanti in spectru cat mai complet nu poate fi decat binevenita, drept urmare este corect in a presupune ca nu este nicio problema daca se administreaza in acelasi timp suplimente antioxidante diferite ( in sensul asimilarii, absorbtiei) fara riscul de a-si diminua unul efectul altuia ?
In definitiv, cele mai multe suplimente se iau in timpul mesei, impreuna cu alimentele deci, care au si ele substante active in componenta ( nutrienti, vitamine, minerale etc.).
Va multumesc pentru raspuns ! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.