Cart

• No products in the cart.

HOODIA

Prima Pagina Forums all HOODIA

• This topic has 1 voice and 5 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

D-na Ardelean

Din peste 300 de pacienti care administreaza Hoodia de la noi este primul caz in care se raporteaza o crestere ponderala. Motivele principale pot fi trei

1. Daca administrati un complex potent de vitamine B

2. Stare de stres care induce foame actionand asupra hipotalamusului in contradictie cu Hoodia. In acest caz trebuie tratat si stresul dar nu pe baza de complex de vitamine B ci fie cu 5-HTP fie cu St Johns Wort sau alte produse anti-stres

3. Hoodia se administreaza intre mese deci daca distanta intre 2 mese este sa zicem de 4 ore, Hoodia trebuie administrata cu cel putin 90 de minute inainte de mesele principale. Daca administrati si altceva pe langa Hoodia, sa nu se administreze simultam ci la cel putin 30 minute diferenta

In legatura cu senzatia de lipire a capsulelor de gat, este doar o senzatia probabil cauzata de o sensibilitate personala la inghitirea medicamentelor. Va recomand sa desfaceti capsulele si sa dizolvati continutul intr-un pahar cu apa, ceai sau suc de fructe

Anonymous
    Inactive

Ca o persoana supraponderala cu un apetit deosebit in special pentru dulciuri am incercat si Hoodia din disperare de cauza. Pentru mine a functionat absolut fantastic. nu numai ca am scapat de pofta nebuna pentru dulciuri dar incredibil, intr-o saptamana am dat jos aproape 7 kg fara sa ma simt insa slabita sau lipsita de energie. Este nemaipomenit.

Monica

Anonymous
    Inactive

Gasesc Hoodia ca cea mai grozava descoperire a medicinii naturiste. Este absolut fatntastica. Desi sunt gurmanda, mi-a taiat pofta de mancare fara sa ma simt infometata si indispusa. Sunt pe la jumatatea flaconului si am slabit aproape 2 kg. Cred eu ca ar trebui insa sa se asocieze si cu ceva exercitii sau miscare sau cu inca alt produs pentru ars grasimile. Ce parere aveti? A slabi intr-un ritm mai mare ar fi periculos? Ce as putea asocia pe viitor?

Anonymous
    Inactive

Am aproape 50 de ani. Lucrez mult in fata calculatorului, fumez (am o tuse usoara, specifica fumatorilor dar si a unei alergii la praf) si am 7 kg. peste greutatea normala. Nu am intrat la menopauza si nu am o boala diagnosticata in urma analizelor. Dores un tratament pentru prevenirea imbatranirii si a altor neplaceri ce apar, dupa 50 de ani, la femei. Va multumesc

Anonymous
    Inactive

Va sugeram:

HGH-ACTIVATOR (anti-imbatranire)

LA FEMME 40+ (pre-menopauza)

DONG-QUAI (premenopauza – sinergic cu La Femme 40+)

QUERCETIN BIOACTIV (anti alergic, antioxidant)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.