Lipoame de grasime
Prima Pagina › Forums › all › Lipoame de grasime
- This topic has 1 voice and 5 replies.
-
AuthorPosts
-
June 10, 2009 at 11:13 pm #196120
Anonymous
InactiveLipoamele sunt aglomerari de grasime cu densitate mare. Sa tina cura de slabire, Sa faca o detoxifiere cu un produs specific pentru femei ca de exemplu DETOXY FEMME si sa incerce BIO-LIPOSUCTION. Mie mi-a mers bine cu aceste produse
June 11, 2009 at 3:17 pm #196121Anonymous
Inactivemultumim doamna Elena
teama sotiei mele este ca pot fi cancerigene
a fost la medic unde i sa spus ca nu e vorba de asa ceva dar ea totusi se teme de aceea m-am hotarat sa caut niste remedii naturiste
ea are aceste lipoame pe brate pe solduri si mereu are impresia ca se maresc
nu mai stiu cum s-o incurajez
va multumesc daca ne mai puteti ajuta cu sfaturiAugust 8, 2009 at 5:01 pm #196153Anonymous
InactiveSugestia doamnei Vasile este buna. Totusi eu propun sa-i administrati SERRA-PLUS 3/zi pe stomacul gol – minimum 1 ora inainte de mese (1-1-1) asociata cu CIDER-VIN 6/zi ininte de mese (2-2-2)
August 16, 2009 at 7:21 am #196155Anonymous
InactiveDle dr. Bogdan Delcea,ma numesc Tanase Mihail,am 57 ani,pensionar,Bucuresti si doresc sa va consult in urmatoarea problema: In luna august 2008 ,in urma unor investigatii{radiografie,bronhoscopie,tomografie} am fost diagnosticat cu Tumora pulmonara lob superior stang, T2,N3,Mo. Am fost operat pe 03.septembrie,in continuare am facut 6 serii chimio la Institutul Oncologic Bucuresti,pana in luna martie 2009.In luna iulie am facut o noua tomografie care evidentiaza o tumora la acelea-si dimensiuni ca inainte de operatie, 3/2 cm.Dle dr. Delcea lasand la o parte faptul ca totusi ceva este in neregula, ma puteti ajuta ? Imi puteti prescrie un tratament,care sa ma ajute sa o mai duc si eu macar o vreme.Stiu ca in tratarea cancerului pulmonar s-au facut progrese f.f mici.Va multumesc anticipat.
August 17, 2009 at 12:23 am #196156Anonymous
InactiveD-le Mihail
Scrieti-mi pe adresa de email: provitanutrition@shaw.ca caci ati postat pe o topica referitoare la lipoamele de grasime. Desigur ca va voi da un protocol prin care aveti toate sansele sa scapati de boala. Intre timp, puteti sa incepeti sa administrati:
REISHI 5000 9/zi (3-3-3) administrate pe stomacul gol
VITAMINA C 6 grame/zi impreuna cu REISHI
D-GLUCARATE 6/zi in prima saptamana (2-2-2) pe stomacul gol apoi reduceti la 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol.
Va trebui sa administrati acest protocol timp de 2 luni dupa care sa mergeti din nou la control.
Ar fi indicat sa administrati tot acum si 1 flacon de INOCELL 6/zi (2-2-2) cu minimum 1 ora inainte de mese urmat apoi de 1 flacon de INDOLE-3 CARBINOL 3/zi (1-1-1) cu minimum 1 ora inainte de mese -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.