Cart

• No products in the cart.

Lipsa par pe scalp

Prima Pagina Forums all Lipsa par pe scalp

• This topic has 1 voice and 3 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Daca in acea zona nu mai exista “radacini: nu prea mai are cum sa creasca parul. Pe de alta parte daca parul a disparut din cauza unei exeme este posibil ca alveolele sa mai contina celule cu ADN inscriptat pentru cresterea parului dar acesta sa nu poata sa se dezvolte din cauza prezentei unor micro-bactetii. Nu stiu care sunt sansele dar puteti incerca sa va dati cu TEA TREE OIL Melaleuca dar pe care sa-l diluati de 3-4 ori cu ulei de masline extra virgin. De asemenea, nu mai folositi sampoane si balsamuri care contin chimicale. SpaLati-va pe cap doar cu Sapun Terapeutic cu Tea Tree Oil. Administrati de asemenea VITAMINA B-7 Biotina 3 capsule/zi (1-1-1) cu 20-30 minute inainte de mese asociata cu CUPRU 2 capsule/zi (1-1) intre mese. Succes.

Anonymous
    Inactive

VA ROG PUTET SA-MI RECOMANDATI VREUN TRATAMENT, PT. CA M-AM LOVIT LA PIEPT SI MI S-A FACUT UN HEMATOM DE 6 CM. LA CARE AM FACUT PUNCTIE SI AM SCOS DE ACOLO DE 3 0RI DOUA SIRINGI DE SANGE SI MI-A MAI RAMAS INTARIT INAUNTRU SI IESIT IN EVIDENTA MOALE, CAT O NUCA,S-AR PUTEA SA SE DIZOLVE CU TRATAMENT NATURIST?, S-A INTAMPLAT IN URMA CU O LUNA AM FOST CU JUMATE SANUL NEGRU DIN CAUZA HEMORAIEI INTERNE,FIND PROPUSA DE OPERATIE,DAR NU AM VRUT SA FAC..SI LA FATA M-AM TAIT TAIAT, IN FIER PRIN CADERE S-A VINDECAT DAR SE TRAGE CUSATURA INAUNTRU , AM FOST CUSUTA CU2 ATE LA URGENTE, IAR ACOLO M-I S-A FACUT UN CHILOID, LA FEL ITREB. S-AR PUTEA IMPRASTIA CU ASTFEL DE TRATAMETE NATURISTE, CA SAMI DEA DRUML SA POT RADE, CA MA TINE, AM O ADANCTURA,CHIAR IN MIJLOCUL OBRAZULUI,TAIETURA A FOST ADANCA DE 1CM SI LAT DE 1CM, ASTEPT RASPUSUL D-VASTRA?

Anonymous
    Inactive

Doamna Bobes, administrati SERA PLUS 4/zi (2-2) intre mese timp de 15 zile. Scrieti-mi pe email la provitanutrition@shaw.ca dupa aceste 15 zile de tratament

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.