Sinuzita cronica
Prima Pagina › Forums › all › Sinuzita cronica
- This topic has 1 voice and 27 replies.
-
AuthorPosts
-
August 4, 2012 at 1:45 pm #196849
Anonymous
InactiveMa gandesc ca, daca am reusit sa duc deviatia de sept pana la 30 ani fara probleme, poate ar exista o varianta sa o tin sub control si de acum incolo, fara a apela la operatie.
August 5, 2012 at 9:40 pm #196854Anonymous
InactiveToate aceste probleme la sinusuri se datoreaza infectiilor bacteriene/fungale care pot produce excrescente in interiorul sinusurilor asociate cu inflamatii care se diagnosticheaza ca deviatii de sept.
Va recomand timp de minimum 1 luna:
GOLDENSEAL Coptis 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol, cu aproximativ 20-30 minute inainte de mesele principale
SERRA PLUS 4/zi (2-2) intre mese, pe stomacul gol timp de 1 saptamana urmat de 2/zi (1-1)
Inhalatii 1-2 ori pe zi cu 5-6 picaturi Ulei de Oregano + 3/4 picaturi de Ulei Melaleuca (Tea Tree Oil)la 1 litru 1 litru si jumatate de apa clocotindAugust 6, 2012 at 1:48 am #196857Anonymous
InactiveAvand in vedere ca sunt in a 2-a etapa a deparazitarii totale, goldseal coptis deja il folosesc. Mai ramane sa iau Serra Plus si sa fac inhalatii cu uleiurile recomandate.
August 6, 2012 at 7:17 am #196859Anonymous
InactiveUleiurile se pot folosi intr-un aparat de aerosoli, in loc de apa clocotita ? Daca da, cum se procedeaza si cat timp trebuie tinuta masca ?
Daca nu, cat timp se face inhalatia cu apa clocotita ?
August 7, 2012 at 1:18 am #196861Anonymous
InactivePuteti folosi aparatul de aerosoli (daca este din cel care incalzeste apa electric). Faceti inhalatia pana cand se epuizeaza uleiurile volatile 9adica cand nu mai simtiti mirosul celor 2 uleiuri). Similar cu apa clocotita. Sa-mi scrieti pe email cum va simtiti. Adresa de email este provitanutrition@shaw.ca
August 7, 2012 at 4:38 am #196865Anonymous
InactiveAm comandat deja uleiurile si Serra Plus. Maine imi vor ajunge si voi incepe tratamentul. Aparatul de aerosoli inca nu l-am comandat, o sa-l iau azi sau maine si o sa ma asigur ca e din acela de care ati zis dumneavoastra, ca sa-mi fie mai usor sa fac inhalatiile. Asa cum am zis si mai sus, chiar nu vreau sa recurg la operatie sub nicio forma.
August 14, 2012 at 12:56 am #196871Anonymous
InactiveAm inceput deja tratamentul pentru sinuzita iar pe cel dat de orl-ist l-am terminat azi ( augmentin, flamexin, parasinus si marimer spray ). Am scapat de durerile de cap din timpul zilei dar inca ma trezesc infundat si cu durere de cap ( in frunte ).
August 14, 2012 at 1:43 am #196873Anonymous
InactiveAbia ati inceput tratamentul naturist. Dati putin mai mult timp panase obtin rezultatele optime. Administrati si SERRA PLUS? Durerea se datoreaza unei inflamatii.
August 14, 2012 at 2:17 am #196874Anonymous
InactiveDa, am inceput cu Serra Plus, 2 dimineata si 2 la pranz, miercurea trecuta si fac si de 2 ori pe zi, dimineata si seara, inhalatii cu 4 picaturi de Melaleuca si 6 de Oregano. Dupa o saptamana sa reduc la 2 pe zi Goldenseal sau sa raman la 4 ? Am comandat si Goldenseal Coptis si astept sa-mi ajunga zilele astea, sa-l iau asa cum ati zis 1-1-1.
Ciudat este ca, am inceput tratamentul dat de orl-ist sambata trecuta, deci acum 11 zile iar pana alaltaieri nu ma mai durea capul ziua, doar ma trezeam cu durere dimineata care trecea in 10 minute dupa ce ma ridicam din pat. Ieri si azi m-am trezit la fel cu durere de cap dar nu mi-a mai trecut si a persistat pe intreg parcursul zile( dreapta sau stanga fruntii). Durerea este ori in coltul din dreapta al fruntii ori in coltul din stanga. Maine o sa termin tratamentul dat de orl-ist si o sa continui numai cu cel recomandat de dumneavostra.August 15, 2012 at 12:12 pm #196876Anonymous
InactiveAvand in vedere ca azi am terminat tratamentul prescris de orl-ist iar in ulrimele 3 zile m-am culcat fara durere si m-am trezit cu durere care a persistat toata ziua, pot spune ca nu a functionat, nu ? De cele mai multe ori ma doare doar intr-o parte/colt al fruntii, stanga sau dreapta.
Deja am o saptamana de cand iau SERRA PLUS, 4 pe zi, 2-2. Sa continui asa sau sa le reduc ?
August 16, 2012 at 3:00 am #196877Anonymous
InactiveAvand in vedere ca azi am terminat tratamentul prescris de orl-ist iar in ulrimele 3 zile m-am culcat fara durere si m-am trezit cu durere care a persistat toata ziua, pot spune ca nu a functionat, nu ? De cele mai multe ori ma doare doar intr-o parte/colt al fruntii, stanga sau dreapta. Mai des ma doare in coltul din stanga al fruntii. Cand ma trezesc e o durere mai apasatoare care isi mai pierde din intensitate dupa ca fac inhalatiile cu oregano si melaleuca dar nu dispare de tot si persista pe tot parcursul zilei. De asemenea, dimineata dupa trezire imi curge nasul, in timpul zilei nu. Asa cum v-am spus, am facut CT si nu a aparut nimic la nivel cerebral, doar inflamatiile de la nivelul pometilor si deviatia de sept. Am facut si radigrafii la orl-ist la sinusuri si coloana si tot la fel, altcev anu a aparut. Credeti ca ar fi si alta cauza a durerilor de cap ?
Deja am o saptamana de cand iau SERRA PLUS, 4 pe zi, 2-2. Sa continui asa sau sa le reduc ?
August 16, 2012 at 4:33 am #196878Anonymous
InactiveDeja nu mai raspunde la nimic durerea. Iau si cate 2-3 solphadeine efervescente in acelasi timp si tot nu-mi trece. Parca imi arde putin locul in care simt durerea.
August 18, 2012 at 3:16 am #196880Anonymous
InactiveNu cred ca durerea sub forma de arsura este acum cauzata de la sinuzita. Sa nu aveti cumva o reactie alergica. Sa vedem daca nu este ceva trecator. Va recomand ca 3 zile sa nu administrati nimic (nici medicamente nici suplimente)
August 18, 2012 at 4:23 am #196881Anonymous
InactiveDe fapt nu e o arsura, e o durere puternica care si parca simt cum imi pulseaza in locul in care o resimt. Daca stau dimineata in pat pana la pranz, pana atunci ma si doare. Daca ma ridic si imi vad de treburi, fac inhalatiile cu oregano si melaleuca, imi trece.
August 19, 2012 at 8:15 am #196882Anonymous
InactiveAm observat ca daca am activitate si nu stau pur si simplu la job cu nasul in calculator, nu ma mai doare capul. Ieri si azi, de exemplu, fiind weekend, am trebaluit toata ziua la masina prin curte, am stat si in soare, am transpirat de m-au trecut apele de la efort si caldura, dar capul nu m-a durut deloc, decat dimineata la trezire, ca de obicei, dar mi-a trecut repede si ziua am fost ok. S-ar putea ca una dintre cauze sa fie si depresia ? Oricum, ma gandesc ca singura cauza pentru care ma trezesc dimineata cu durere de cap e sinuzita ? Am deja o saptamana jumatate de Serra Plus. Sa continui 2-2 sau sa le reduc la 1-1 ?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.