Tratament cardiopatie ischemica silentioasa
Prima Pagina › Forums › all › Tratament cardiopatie ischemica silentioasa
- This topic has 1 voice and 7 replies.
-
AuthorPosts
-
October 2, 2010 at 5:07 pm #196393
Anonymous
InactiveTatal sa administreze timp de 6 luni Protocolul de Curatire Arteriala:
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
Se efectueaza cate 1 luna de protocol pentru fiecare 10 ani de viata plus inca 1 luna
1. Formula FLOW 10 TABLETE/ZI (3-4-3) IN TIMPUL MESELOR
2. EDTA 3/zi (toate 3 tabletele seara la culcare, pe stomacul gol cu o cana de apa)
3. SERRA PLUS 3/zi timp de 1 luna (1-1-1) cu 30-40 minute inainte de mesele principale (dimineata impreuna cu EDTA). Din luna a 2-a se reduce la 2/zi (1-0-1) cu 30-40 minute inainte de mesele prrincipale. Din luna a 3-a se reduce la 1/zi (1-0-0) cu 30-40 minute inainte de micul dejun
4. CAYENNE 2/zi (cate 1 capsula in timpul micului dejun si a mesei de pranz) 15 zile cu 15 zile pauza
5. COENZIMA Q10 Forte 200 mg 1/zi dimineata la sculareIn prima luna se va mai administra suplimentar FUROSEMID (de la Farmacie) o jumatate de tableta dimineata timp de 5 zile din saptamana
October 3, 2010 at 11:37 am #196395Anonymous
InactiveMultumesc mult pt. raspuns!
Am insa o nelamurire, in aceste 6 luni sa urmeaze doar tratamentul prescris de d-vs (cu formula flow, edta, serra plus, cayenne, coenzima q10) si sa renunte la cel prescris de medicul cardiolog? sau sa i-a ambele tratamente in paralel?October 7, 2010 at 2:25 pm #196396Anonymous
InactivePoate sa renunte imediat la aspirin cardio si crestor
Restul de alopate poate sa le reduca la jumatate doza dupa 2-3 saptamani de la inceperea protocolului si apoi in functie simptomatica si tensiunea arteriala le poate elimina complet incepand cu luna a 2-aNovember 16, 2010 at 1:59 pm #196414Anonymous
Inactivebuna ziua,
D-le doctor, tatal meu a inceput tratamentul cu formula FLOW SI EDTA, este deja a doua luna de cand urmeaza tratamentl. Luna aceasta am comandat si cayenne si as vrea sa stiu daca poate sa ia si cayenne deaorece are tensiunea foarte mica, in general cam 90 cu 70 (va intreb acest lucru pentru ca am citit ca acest medicament scade tensiunea). Tatal meu a luat in parale cu flow si medicamentele alopate, dar reduse la jumatate,
2 carvedilol 12,5 mg
atacand 1/2 de 8 mg unul dimineata dimineata
digoxin 0,25 mg o pastila pe zi
eplerenona 25 mg/1 zi
furosemid 40 mg /1 zi
sintrom 1/4 – unul pe zi
preductal 35 mg – 2/zi
Poate sa renunte de tot la alopate din a doua luna?Multumesc mult
Adela FrunzaNovember 18, 2010 at 10:14 am #196416Anonymous
InactivePoate renunta la medicatia alopata cu monitorizarea regulata a tensiunii arteriale. Poate insa continua cu Furosemid 1/2 tableta/zi
Cayenne scade tensiunea prin relaxarea vaselor sanguine. Luand in consideratie ca se renunta la medicatia alopata, sa administreze 1 capsula/zi la masa de pranz o zi da una nuFebruary 21, 2011 at 7:33 am #196478Anonymous
InactiveBuna ziua,
d-le doctor revin cu o noua intrebare:
tatal meu a luat timp de 3 luni formula flow, edta si cayenne…se simte mult mai bine, a facut si un ecodoppler iar diagnosticul a fost: insuficienta Ao- gr.I, insuficienta mitrala gr.I;
akinezie apicala, hiperkinezie severa; VS cu profil dilatativ, disfunctie sistoloica moderata, disfunctie diastolica moderata, fara HTA (mentionez ca tensiunea a inceput sa i se stabilizeze la valoarea de 12/8)
…intrebarea mea este daca in urmatoarele 3 luni poate sa reduca la jumatate nr. de pastile de flow si edta….si daca poate sa renunte la cayenne si la furosemid…va intreb acest lucru din cauza faptului ca are ceva probleme la ficat (ficatul marit).Va multumesc
Adela Frunza.March 2, 2011 at 7:57 pm #196485Anonymous
InactiveD-na Frunza. Ma bucur ca tatal d-voastra raspunde bine la FLOW + EDTA. Protocolul FLOW + EDTA trebuie efectuat complet atatea luni cate decade de viata are tatal d-voastra. Dat fiind ca tensiunea s-a stabilizat, poate sa renunte la Cayenne. Poate renunta la furosemid. Din corespondenta d-voastra nu imi dau seama daca tatal a administrat si SERRA PLUS. Cum insa a fost un caz diagnosticat cu insuficiente cardiace care sunt inca semnale de inflamatie la nivel de cord ar fi util ca cel putin 2 luni sa administreze in paralel cu FLOW + EDTA si SERRA PLUS 2/zi (1-1) pe stomacul gol, intre mese. Il va ajuta si la ficat (ficatul este marit tot din cauza unui proces inflamatoriu). Totodata, pentru ficat recomand 1-2 flacone de LIVER administrat 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol cu minimum 30 minute inainte de mese. Sa-mi scrieti cum se simte pe email la provitanutrition@shaw.ca
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.