Cart

• No products in the cart.

artroza dubla

Prima Pagina Forums all artroza dubla

• This topic has 1 voice and 3 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

D-le Andone

Refecerea articulatiei d-voastra nu va fi usoara dar este posibila. Combinatia Glucozamina + Codroitin din ULTIMATE LIGA-JOINT este foarte buna dar trebuie asociata si cu un element antiinflamator adecvat. MSM din LIGA-MEND are si efect antiinflamator dar nu suficient. As recomanda combinatia din Protocolul ARTROFIX-RAPID asociata si cu SERAPLEX. Dupa ce durerile incep sa dispara ar trebui continuat cu SERAPLEX 2-3/zi inaca o luna. Dupa rezolvarea problemei inflamatorii (disparitia durerilor) trebuie refacuta articulatia prin aport proteic de colagen in care caz se va continua cu o cura de COLAGEN din SOMON + CARTILAJ DE RECHIN. V-as recomanda sa asociati si BIOPERINA pentru a asigura bioabsorbtia maxima. La un momenta dat va trebui sa asociati si un flacon de ACID HIALURONIC pentru a inbunatati lubrefierea articulatiei. Can despre terapia cu lumina Bioptron, nu cred ca va va ajuta prea mult dar nici nu cred ca va strica. Puteti continua.

Anonymous
    Inactive

Domnule doctor,

In primul rand, va multumesc pentru rapiditatea cu care ati avut amabilitatea sa imi raspundeti. Ma tem insa ca va trebui sa va mai rapesc un pic de timp cu explicatii privind afectiunea mea. Practic, in mod curent, eu nu am dureri. In schimb, daca calc usor gresit, daca alunec sau fortez ceva mai tare piciorul, senzatia esta ca si cum imi fuge genunchiul din loc, iar atunci apare, intr-adevar, o durere ascutita, urmata de o tumefiere considerabila a genunchiului. In acest context, v-as ruga mult sa imi indicati care ar fi tratamentul de urmat si succesiunea medicamentelor. Sau daca credeti ca este indicat sa scanez si sa va trimit, tot pe e-mail, rezultatul (pozele) analizelor cu ultrasunet, pot incerca sa fac asta. V-as ramane indatorat sa imi transmiteti indicatiile, mai ales ca va trebui sa comand medicamentele de la filiala dvs. din Romania. Nu stiu daca aveti si la Budapesta filiala, desi m-ar ajuta teribil.

Cu respect,

Lucian Andone

Anonymous
    Inactive

Ar fi bine sa-mi trimiteti prin email si rezultatul analizei cu ultrasunet (email to: provitanutrition@shaw.ca). Din ceea ce mi-ati descris insa, corelat cu faptul sa doctorul a intentionat sa va injeteze in genunchi, banuiesc la dumneavoastra o lipsa de lubrefiere in articulatie . In acest caz as vrea sa incercati inatai urmatoarea combinatie: cu 30 minute inainte de mese administrati >> ACID HIALURONIC 300 mg (3/zi)+ COLAGEN DE SOMON (3/zi) + SERAPLEX (2/zi). Cum apa este foarte importanta si pentru articulatii, nu uitati sa va hidratati (2 litri/zi) cu o apa buna, mineralizata si alkalina. V-as recomanda apa SANTEVIA. Nu avem inca filiala in Ungaria dar colegii nostri de la sediul din Brasov lucreaza la stabilirea acesteia in viitorul cat mai apropiat.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.