Cart

• No products in the cart.

ateroscleroza

Prima Pagina Forums all ateroscleroza

• This topic has 1 voice and 10 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

D-le Mihnea.

In general pacientii care administreaza protocolul de curatire arteriala incep sa vada inbunatatiri inca din prima luna.

Tensiunea cred ca va creste ca urmare a anxietatii.

Efectele pe care le descrieti nu au cum sa apara de la EDTA. Mai degraba de la reducerea brusca a medicatiei alopate care a creat dependenta

Nebivolol si Noliprel nu pot fi eliminate brusc. Doar treptat. Ambele au foarte multe contraindicatii si reactii adverse. De cat timp le administrati?

Pana cand le reduceti treptat puteti administra EDTA seara cu ceva timp inainte de a va culca. 1 -2 ore inainte dar pe un stomac gol si cu un pahar plin cu apa.

Daca in continuatre aveti aceleasi senzatii, administrati seara 2 EDTA + 1 dimineata.
    De aemenea, pe perioada in care faceti reducerea medicatiei alopate puteti admministra compensatoriu produsul antihipertensiv natural TENSOPRIL 2/zi

Scrieti-ne pe email chiar si mai des cum evoulati. Sdresa de email este: provitanutrition@shaw.ca

Anonymous
    Inactive

Multumesc pentru raspuns.In principiu eram interesat daca EDTA-ul poate da reactiile adverse pe cate vi le-am prezentat,respectiv cresterea tensiunii,dureri de cap si transpiratii si daca ar trebui sa-mi fac griji din aceasta privinta.Medicamentatia alopata am redus-o la jumatate , nu am renuntat inca la ea , dar cred ca voi trece pe tensopril.In rest eu tin un regim destul de strict bazat pe legume,cereale si fructe iar duminica ma rasfat cu cate un gratar . as avea totusi o alta nelamurire,avand in vedere ca multe din medicamente se iau pe stomacul gol,asta inseamna fara mancare,deci se poate lua simultan de ex:serra plus cu super immune?,sau trebuiesc luate la anumite intervale intre ele?Nu stiu daca m-am exprimat chiar exact. Nebivololul si noliprelul le iau de doi ani,pana atunci am luat metoprolol in loc de nebivolol timp de zece ani.Mi sau mai prescris si alte medicamente in cursul anilor dar nu le-am prea luat fiindca nu sunt adeptul medicamentelor alopate si dupa cum bine stiti ducem o lipsa acuta de naturisti asa ca m-am descurcat pe cont propriu,avand acasa si un aparat de biorezonanta tip INTROSPECT-11.vA DORESC MULTA SANATATE!

Anonymous
    Inactive

EDTA nu da simptomele pe care le descrieti. Nu se abosarbe in organism doar trece si curata. Serra plus se poate lua simultan cu Super Immune. Daca vi se par prea multe capsule de inghitit simultan luati cate 1-2 capsule la intervale de 5-10 minute intre hap-uri

Anonymous
    Inactive

Multumesc foarte mult.

Anonymous
    Inactive

Buna ziua,sunt dupa 3,5 luni de tratament si astazi mi-am facut o analiza a colesterolului care are valoarea cea mai mare pe care am avut-o eu vreodata.In rest ma simt din ce in ce mai bine.Va rog sa-mi spuneti daca colesterolul se va regla ce la sine pe parcursul protocolului si daca este normala aceasta situatie.Va multumesc!

Anonymous
    Inactive

Asa cum scrie si in instructiuni si la descrierea produsului FLOW, pe perioada protocolului colesterolul este extras de pe artere si evident ca se regaseste in suspensie in sange. Deci valoarea colesterolului circulant de regula creste. La unii mai mult, la altii mai putin in functie de starea de functionare a ficatului. Dupa terminarea protocolului dupa aproximativ 1 saptamana valoarea colesterolului seric scade treptat catre o valoare de baza. Daca va ingrijoreaza insa, administrati pe perioada protocolului CHOLESTATIN 1 capsula dimineata. Important este ca dumneavoastra va simtiti din ce in ce mai bine.

Anonymous
    Inactive

Multumesc pentru raspuns,nu cred ca am pentru ce sa fiu ingrijorat daca aceasta este o nsituatie normala.Vreau sa va aduc la cunostinta ca am doua luni de cand am renuntat la medicamentatia alopata si in acest timp tensiunea arteriala este intre 115-130/65-80 iar pulsul 60-80,dar iau cate doua capsule de TENSOPRIL pe zi.Am facur si o ekografie cardiaca si mi s-a spus ca muschiul cardiac nu are nici o problema iar inima bate normal,in rest sa termin tot protocolul si o sa va tin la curent cu rezultatul.Inca o data va multumesc pentru sfaturi si pentru promptitudinea cu care ne raspundeti la nevoile noastre.

Anonymous
    Inactive

Domnule dr.Delcea,in primul rand va multumesc pentru interesul acordat.Nu am luat Cholestatin,ultima analiza de colesterol total a fost de 290ml/dl,dar nu am avut niciodata mai mult de 200ml/dl.Problema e ca in ultima saptamana am renovat ceva in apartament ,lucrand cam 9 ore/zi fara sa am vreo problema.Tensiunea mi-o monitorizez zilnic de doua ori (dimineata si seara) si nu a depasit 130/80 in ultimele doua luni si jumatate de cand am renuntat total la medicamentatia alopata.Va doresc o zi buna si multa sanatate.

Anonymous
    Inactive

D-le Mihnea. Un colesterol bun este intre 200-250. Ba chiar optim ar fi 220-250. Sub 200 este contrar naturii si este chiar nesanatos. Organismul are nevoie esentiala de colesterol. Tensiunea este foarte buna. Incercati sa nu faceti eforturi fizice exagerate. Toate cu masura.

Anonymous
    Inactive

D-le Mihnea, ati terminat protocolul de curatire arteriala? Cum stati cu tensiunea si colesterolul?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.