coxa valga
Prima Pagina › Forums › all › coxa valga
- This topic has 1 voice and 8 replies.
-
AuthorPosts
-
August 26, 2011 at 11:08 pm #196589
Anonymous
InactiveDepinde daca malformatia este congenitala sau este cauzata de o slabire a osului femurului (din lipsa de suficienta calcefiere/osificare). Cand v-a aparut malformatia? Ea nu pitea sa apara subit. Care a fost opinia medicului radiolog in privinta structurii osului femural? Daca malformatia este aparuta ulterior se poate incerca tratrea prin intarirea osului asociata cu ortopedie. Daca este congenitala, nu se poate remedia decat chirurgical. Daca aveti dureri administrati deocamdata SERRA PLUS 2/zi (1-1) intre mese pe stomacul gol.
August 27, 2011 at 3:10 am #196590Anonymous
InactiveMultumesc de raspuns,
Malformatia este congenitala, aparuta la piciorul stang. Durerile au aparut acum un an ( aproximativ) dar ma durea piciorul cateva minute, dupa care nu ma mai durea 2,3 luni deloc..iar dupa aceea iar incepea sa ma doara cateva minute si tot asa. Tin sa precizez ca de o saptamana jumate ma doare zilnic, nu ma doare exagerat de tare, dar ma intreb daca durerile astea sunt doar niste crize care vor aparea o data la un anumit interval de timp sau vor persista. Doamna doctor ortoped Leordean Ionela de la spitalul de Ortopedie si Traumatologie din Cluj mi-a recomandat sa iau tablete synotabs timp de 3 luni, iar durerea sa o potolesc cu mydocalm si arcoxia.
O zi buna
August 27, 2011 at 6:47 am #196591Anonymous
Inactivebuna ziua,
mai am inca o intrebare: pot sa iau Serra Plus daca sufar de astm bronsic ( tin sa mentionez ca astmul este tinut perfect sub control, in sensul ca nu am mai avut crize cam de vreo 7-8 ani)August 28, 2011 at 6:54 pm #196592Anonymous
InactiveO afectiune congenitala este mai greu de tratat dar, fiind inca tanara s-ar putea incerca o varinata de regenerare, sa vedem daca functioneaza in cazul d-voastra. Ma gandesc la activatorul de celule stem, STEMULIN administrat 3/zi, toate 3 seara inainte de culcare.
Pentru durere, medicamentele alopate pe care le administrati pot crea probleme secundare daca sunt administrate pe termen lung. Incercati sa rezolvati problema durerii doar cu SERRA Plus.
Pentru Astm bronsic, faceti o cura cu ULEI DE OREGANO administrand 5-6 picaturi de 4-5 ori pe zi, sublingual (inspirati adanc in timpul celor 30-40 secunde cat il tineti sub limba). Concomintent, faceti si o inhalatie pe zi cu 5-6 picaturi adaugate la 1/2 litru de apa fiarta. Inspirati adanc aburii.August 29, 2011 at 2:18 pm #196594Anonymous
InactiveDomnule doctor, va multumesc din suflet pentru raspuns.
Voi achizitiona Stemulin insa cat timp trebuie sa il iau? ( am vazut ca pe site scrie ca se tine o cura de minimum 6 luni, e ok daca tin aceasta cura timp de 6 luni sau trebuie mai mult?).
Inca ceva, nu ma mai doare piciorul.Multumesc mult pentru sfaturi! Sanatate!
August 29, 2011 at 2:47 pm #196595Anonymous
InactiveD-na Tudor.
Administrati STEMULIN timp de 6 luni. Sa-mi scrieti dupa primele 3 luni daca observati o inbunatatireSeptember 21, 2011 at 12:16 pm #196622Anonymous
InactiveBuna ziua, domnule doctor mai am inca o intrebare. Fac un tratament pt astm cu medicamente homeopate si cu aerius si symbicort. Daca iau Stemulin pe langa acest tratament pt astm vor fi ceva efecte adverse?
Multumesc foarte mult. o zi bunaSeptember 21, 2011 at 10:44 pm #196623Anonymous
InactiveNu au cum sa apara efecte adverse. Pentru astm eu insa va reconad ULEI DE OREGANO (Neaparat se fac si inhalatii)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.