dilatatie de aorta ascendenta
Prima Pagina › Forums › all › dilatatie de aorta ascendenta
- This topic has 1 voice and 3 replies.
-
AuthorPosts
-
April 4, 2012 at 2:37 am #196774
Anonymous
InactiveD-le Coamca
Aneurismul aortic se datoreaza slabirii peretelui arterial combinat cu o crestere a presiunii arteriale in zona respectiva datorata unei ateroscleroze (depuneri pe peretii arteriali). O medicatie pentru hipertensiune bazata excesiv pe vasodilatatori poate fi de asemenea un factor. Ar fi bine sa-mi scrieti pe email sau aici pe forum ce medicatie administrati pentru scaderea tensiunii si ce vaolori are tensiunea pe parcursul zilei (dimineata, pranz si seara)April 4, 2012 at 10:59 am #196775Anonymous
Inactivetensiunea e 13 cu 9 dupa doua zile de tratament cu duplecor(10mg atorvastatina si 10mg amlodipina) si cu nebilet(5 mg nebivolol),ambele pt scaderea tensiunii.Cand am fost la doctor acum 2 zile am avut tensiunea 17 cu 11 la mana dreapta si 16 cu 10 la mana stanga.Atunci mi-a descoperit ecografic aceasta dilatare a aortei ascendente de 44 mm.Mi-a dat sa fac niste analize si mi-au iesit normale:got,gpt,glucoza serica,acid uric seric,ldh,creatinina serica,uree serica,colesterol hdl,colesterol total,trigliceride,colesterol vldl,colesterol ldl,lipide totale,Ce tratament imi recomandati?Spuneti-mi va rog amanuntit nume,cantitati perioade ,absolut tot si asa voi face!Va multumesc!
April 4, 2012 at 2:24 pm #196776Anonymous
InactiveIn primul rand dat fiind ca v-a iesit bine colesterolul nu cred ca este cazul sa administrati atorvastatin (nu reduce tensiunea arteriala). Ar mai fi nevoie de o analiza si anume viteza de sedimentare a eritrocitelor ca sa vedem daca aneurismul este de natura inflamatorie (sabsele sunt mari sa fie cauzata cel putin in parte si de un proces inflamatoriu; vezi: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1190644/pdf/annsurg00024-0023.pdf).
Dupa parerea mea, trebuie sa incepeti un protocol de curatire arteriala combinat cu un tratament anti-inflamatoriu.
Va recomand
Formula FLOW 10/zi (3-4-3) in timpul sau imediat dupa mesele principale
EDTA 3/zi, toate 3 seara cu 20-30 minute inainte de culcare (pe stomacul gol)
SERRA PLUS 4/zi (2-2) intre mese pe stomacul gol timp de 2 saptamani dupa care reduceti la 2/zi (1-1) intre mese pe stomacul gol.
Va mai recomand de asemenea sa incercati sa mentineti tensiunea arteriala pe cale naturala administrand TENSOPRIL 1-2 capsule, dimineata la sculare -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.