Am luat patru zile Liver Forte dar ma balonez foarte puternic, gaze urat mirositoare, dureri in partea dreapta atat in fata cat si in spate si o senzatie ciudata in partea stanga. Am intrerupt tratamentul. Ce-mi recomandati?
LIVER nu induce dureri de cap. Cel mai probabil este ca s-a activat virusul hepatic. Administrati doar 1 capsula de LIVER intre micul dejun si pranz impreuna cu 2 ENZIME DIGESTIVE CU SPECTRU TOTAL. Administrati de asemena: ASTRAGALUS 9000 1/zi intre masa de pranz si cina impreuna cu 2 capsule de ENZIME DIGESTIVE CU SPECTRU TOTAL
Cand am lansat comanda, la confirmare, o doamna mi-a recomandat sa iau si Dandelion. Este posibil ca reactiile descrise mai sus sa se datoreze administrarii acestui produs.
Dandelion foloseste la drenarea bilei. LIVER contine suficient Dandelion in compozitie. Nu este necesar Dandelion suplimentar. Fortarea bilei se poate sa va fi dat dureri de cap dar nu trebuiau sa fie insuportabile. Cauza cred ca este din alta parte, de exemplu o infectie toxico-alimentara (at mancat ceva vechi sau contaminat)