Cart

• No products in the cart.

dubla hernie de disc

Prima Pagina Forums all dubla hernie de disc

• This topic has 1 voice and 5 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

INFLA-HEAL Plus este cel mai complet anti-inflamator pe care il ave. Am mai introdus si SERAPLEX care are mai multa Serapeptaza in compozitie. Cred ca dumneavoastra va trebuie si Cartilaj de Rechin.

Anonymous
    Inactive

Stimate d-le Bogdan Delcea as dori sa va intreb daca a mai folosit cineva

acest produs SETRAPLEX si ce efecte a avut,eu intradevar am dureri articulare si chiar imi scapa genunchiul stang chiar mai cad din cauza aceasta,un fost medic neurolog din CHISINAU mi-a confirmat ca am indromul carpal-tunel asta ca ma doe membrele superioare ingrozitor,ce spuneti oare ma va ajuta? va multumesc.Cu stima Belu Petru-Oradea.

Anonymous
    Inactive

Foarte multi au folosit Serrapeptaza, Infla Heal si Serraplex cu rezultate foarte bune. Infla-Heal este foarte buna in cazul inflamatiei tesuturilor cauzate de cancer deci este un bun adjuvant in tratamentul cancerului. Pentru inflamatii acute insa Serrapelx este cea mai indicata. Da rezultate pana si la inflamatiile dentare.

Anonymous
    Inactive

Stimate d-le Bogdan Delcea va multumesc pentru raspunsuri in momentul cand voi dispune de finante voi comanda un Serraplex,

deocamdata am comandat o cutie de 180 capsule de ulei de somon pe care l-am si primit.Tin sa va informez ca HGH ACTIVATOR la mine nu a dat rezultate in schimb INFLA HEAL PLUS a fost fff.bun am renuntat pe perioada cat l-am folosit la alte antiinflamatoare care au reactii adverse.Va multumesc oricum

pentru ajutorul acordat cu tratamentele acum iar sunt intr-o

perioada proasta ma dor articulatiile si coloana stau mai mult in pat asa e toamna asta schimbatoare.Toata stima si multumirile mele pentru

ajutorul acordat. Petru Belu-Oradea.

Anonymous
    Inactive
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.