Cart

• No products in the cart.

helicobacter

Prima Pagina Forums all helicobacter

• This topic has 1 voice and 5 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Un tratament cu predilectie pentru Helicobacter Pylori dar si pentru reglarea florei intestinale si regenerarea mucoasei este:

1 flacon Para-Free 180 caps. (6/zi: 2-2-2)

2 flacoane SGS 60 caps. (4/zi: 2-0-2)

2 flacoane Lactobacilus Acidofilus 100 caps. (6/zi cu 30 min inainte de mese: 2-2-2)

1 flacon DGL 50 tab. (2/zi 1-0-1 se mesteca in gura cu 20 minute inainte de masa)

Anonymous
    Inactive

pentru cei ce nu pot mesteca DGL-ul ,daca are efect inghitit cu apa ?

Anonymous
    Inactive

Ar fi bine sa fie mestecat pentru a trata si partea superioara a tractului digestiv. Daca insa pacientul nu-l poate mesteca dintr-un motiv sau altul, atunci sa-l inghita dar efectul va fi limitat la somac si duoden

Anonymous
    Inactive

Ce este SGS ca nu l-am gasit nicaieri.

In cazul in care la toate acestea probleme mai sunt si probleme de fiere lenesa e bine sa se adauge si Stomach sau e suficient DGL?

In paralel cu toate aceste produse de mai sus se poate face si o cura de slabire cu BIO LIPOSUCTION sau pe rand adica intai eradicarea helicobacter pylori si a balonarilor groaznice si pe urma cura de slabire? Mai am si paradontoza , ce mi-ati recomanda?

Anonymous
    Inactive

SGS este un extract din Broccoli. Nu este neaparat nevoie sa-l administrati. Daca fierea este lenesa puteti administra suplimentar 1 flacon de Dandelion 3/zi

Din 2008 pana acum tratamentul pentru helicobacter s-a modificat astfel:

PARA FREE 6/zi (2-2-2) cu 30 minute inainte de mese

SUPER IMMUNE 2/zi (1-1) intre mese pe stomacul absolut gol

ULEI DE OREGANO 5 picaturi de 4-5 ori pe zi sublingual timp de 30-40 secunde dupa care se bea o jumatate de pahar de apa

Se administreaza 2-4 saptamani

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.