Cart

• No products in the cart.

insuficienta tiro-ovariana

Prima Pagina Forums all insuficienta tiro-ovariana

• This topic has 1 voice and 3 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Intru-cat cel mai probabil aveti o problema de balanta hormonala, administrati INDOLE-3-CARBINOL 4/zi (2-2 intre mese) timp de 15 zile dupa care reduceti la 2/zi (1-1). Timp de 2 luni.

Puteti de asemenea asocia si DONG QUAI 4/zi (2-2)

Ar fi util sa incercati o varianta naturista pentru Eutirox prin administrarea de KELP + L-TIROZINA

Anonymous
    Inactive

buna seara.

in conditiile in care sufar de hipertensiune arteriala pot administra Kelp?am citit ca este benefic pentru hipotensiune.Ca medicatie alopata Noliprel,cu ce se poate inlocui?

De asemenea,va rog sa imi recomandati un tratament pentru faptul ca am niveluri ridicate de colesterol si trigliceride.

Multumesc.

Anonymous
    Inactive

Nu aveti de ce sa va temeti de Kelp. Doar in cazuri rare poate conduce la o usoara crestere a teniunii arteriale.

Pentru tensiunea arteriala in loc de Noliprel incercati sa administrati TENSOPRIL 4/zi (2 dimineata la sculare + 2 seara la culcare) timp de 2-3 saptamani apoi reduceti la 2/zi (ambele fie seara fie dimineata in functie de in ce perioada a zilei aveti tensiunea cea mai mare). Cu timpul, incercati sa reduceti la 1/zi. Daca pe perioada cat administrati 4/zi tensiunea scade prea mult reduceti la 3 sau 2 capsule/zi

Pentru colesterol si trigliceride administrati CHOLESTATIN 2/zi (ambele dimineata la sculare) timp de 2 saptamani dupa care reduceti la 1/zi 9dimineata la sculare)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.