l tyroxina
Prima Pagina › Forums › all › l tyroxina
- This topic has 1 voice and 9 replies.
-
AuthorPosts
-
November 9, 2013 at 12:52 pm #197015
Anonymous
InactiveFata de anul trecut cand am scris acest email in care aveam doar un deficit mic la FT4 si ma hotarasem sa nu fac totusi tratament ca sunt inca in limite, acum in urma unor urate manifestari am refacut analizele si mi-a iesit TSH-ul 3,48 iar FT4 a iesit sub limita minima, respectiv 11.84 .Am cumparat de 2 zile L-tirozine si Kelp dar ma gandeam ca poate de data asta tratamentul difera caci si manifestarile sunt pe masura.Mentionez ca am luat si stemulinul pentru paradontoza si ma gandesc ca nu strica nici la tiroida.Este suficient un tratament naturist sau este nevoie si de un medicament de sinteza?Intreb aceasta deoarece nu stiu exact daca produsele naturiste sunt pentru tratamente de vindecare sau doar de ameliorare si preventie?As dori sa nu fie nevoie de cele de sinteza .Multumesc .
November 10, 2013 at 12:24 pm #197016Anonymous
InactiveModificarea analizelor dupa 1 an fara tratament, desi sunt usor iesite din limite, indica insa un trend.
Orice medicament alopat nu este conceput sa vindece. Doar corecteaza si trebuie administrat in permanenta. Glanda tiroida este controlata de hipofiza (pituitara). Daca sunteti la pre-menopauza sau menopauza pot interveni si factori hormonali. Deci, pe langa L-TIROZINA + KELP, sunt de parere sa administrati simultan si:HGH-Activator 2/zi, seara cu 30-40 minute inainte de culcare
INDOLE-3-CARBINOL 1/zi dimineata pe stomacul gol (se administreaza daca analizele hormonilor feminini sun in afara limitelor sau daca suteti trecuta de 40 de aniAdministrati timp de 2 luni dupa care refeceti analizele
January 8, 2014 at 1:40 pm #197017Anonymous
InactiveDomnule doctor,
IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI !
am facut tratamentul pe care mi l-ati recomandat cu l-tirozina, kelp. indole 3 carbinol si HGH si mi-au iesit urmatoarele analize facute azi dupa 2 luni de tratament:
FT4-11.13
TSH-3,2 SI AM FACUT SI ANTI TPO -13;
SUNT DESTUL DE DERUTATA DEOARECE ACUM 2 LUNI AM FACUT ACESTE ANALIZE LA ACEEASI FIRMA SI INTERVALELE DE REFERINTA AU FOST ALTELE ADICA ACUM 2 LUNI INTERVALELE DE REFERINTA LA FT4 ERAU INTRE 12-22 SI APAREAU REZULTATELE IN AFARA INTERVALULUI IAR ACUM A APARUT INTERVALUL DE REFERINTA 10,6-22,7 SI SUNT IN LIMITE CAND DE FAPT PUTIN AU SCAZUT .CUM SA LE INTERPRETEZ SI CE SA FAC MAI DEPARTE.CA SIMPTOME MA SIMT MULT MAI BINE.MULTUMESC DE INTELEGERE SI PENTRU PROMPTITUDINEA RASPUNSURILOR.January 10, 2014 at 2:37 pm #197018Anonymous
InactiveSunt dubii aupra rezultatelor. Greu de crezut ca TSH a iesit exact la aceeasi valoare. Important este cum va simtiti dumneavoastra din punct de vedere al simptomelor.
January 10, 2014 at 5:30 pm #197019Anonymous
InactiveCe tratament sa fac mai departe?
January 12, 2014 at 2:40 pm #197020Anonymous
InactiveContinuati cu L-Tirozina + Kelp si incercati sa faceti analizele si la alt laborator data viitoare
February 7, 2014 at 4:43 am #197021Anonymous
InactiveD-le Doctor ,
Pentru aceiasi pacienta ,femeie ,40 ani ,cu PKD-AUTOSOMAL ,CREATININA =4,55 ; UREMIA = 135 ;Marimea rinichiului
drept polichistit de 75% din 23 CM ! . I s-a aplicat proteza ,fistula nu areusit ,in vederea dializarii . Inca nu s-a luat masura
dializarii ,dar intre timp pacienta a contactat o pneumonie care s-a resorbit cu multe perfuzii cu antibiotice. In timpul trata
mentului cu perfuzie pentru pneumonie pacienta a avut o criza de spasmofilie faciala (clantanea falcile ) din cauza scaderii calciului . S-a descoperit prin investigatie la glanda paratiroida un chist si i s-a facut proba de ITPH (nu am inca
rezultat). In prezent pacienta se simte foarte slabita ,in oase ,picioare si are o stare permanenta de naucire .Ce ne sfatuiti sa facem ?. Transplantul va fi solutia finala dar pana atunci ?February 15, 2014 at 12:23 pm #197023Anonymous
InactiveDomnule doctor,
am continuat tratamentul cu L-tirosine si kelp dar tin sa va spun ca m-am simtit mult mai bine cand mi-ati dat si indole 3 carbinol si HGH. Pot sa iau macar Don Quai sau ceva similar caci sunt trecuta de 40 ani si cred ca sunt si alte miscari hormonale, premenopauza , etc Doar cu L-tirosine si kelp am simtome ca inainte de tratament.
Multumesc.March 6, 2014 at 12:27 pm #197027Anonymous
InactiveDupa segmentul de L-TIROSINA + KELP puteti relua Indole-3-Carbinol si HGH. Motivul este faptul ca si tiroida este o glanda care este afectata de ceilalti hormoni.
Cum de multe ori tiroida este si inflamata, ar fi util sa administrati si 1 flacon de Seraplus (1-1) intre mese.
Nu cred ca aveti nevoie de Dong Quai. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.