tratament glioblastom
Prima Pagina › Forums › all › tratament glioblastom
- This topic has 1 voice and 5 replies.
-
AuthorPosts
-
March 14, 2012 at 11:56 pm #196750
Anonymous
InactiveAHCC se recomanda in unele cancere si hepatite dar in cazul de fata avem in primul rand de-a face cu o forma specifica
Post Iradiere sau post chimoterapie cele mai indicate produse sunt:
CORDYCEPS CSM 2000 + ASTRAGALUS 9000 + SUPER IMMUNE. In cazul tumorilor craniene se recomanda de asemenea AGARICUS Blazei Murill
Administrare timp de minimum 2 luni
CORDYCEPS 3/zi (1-2) intre mese
ASTRAGALUS 9000 4/zi (2-2) intre mese
SUPER IMMUNE 4/zi (2-2) intre mese timp de 5-7 zile urmat de 2/zi (1-1)
AGARICUS Blazei Murill 6/zi (3-3) intre mese timp de 10-15 zile urmat de 4/zi (2-2)Parerea mea este sa ne ocupam de hepatita in faza a 2-a
March 18, 2012 at 2:25 am #196755Anonymous
Inactiveva multumesc f mult dar as dori sa va mai intreb ceva…acest tratam dureaza doar 2 luni?/cum se admin 1-2 inseamna dimineata-pranz?nu sunt prea multe ptr o zi?tinand cont ca urmeaza si tratam medicamentos cu:keppra trileptal coaxil digoxin spiro
dar despre ge 132 ce imi puteti spune?
stiti eu ma tot interesez si am aflat de acest medicam.March 18, 2012 at 2:44 am #196757Anonymous
InactiveCeea ce v-am recomandat este un tronson de 2 luni pentru a incerca sa-i refacem sistemul imunitar in paralel cu un efect anti-tumoral. Cate despre GE-132 desi este un adjuvant foarte bun in cancere, nu as ingreuna-o in aceste prime 2 luni. Sa vedem intai cum raspunde la acest tronson. Daca doriti totusi, puteti sa-i administrati si cate 1 capsula pe zi de Germaniu Organic GE-132 intre mic dejun si pranz.
Nu sunt prea multe intr-o zi caci sunt suplimente alimentare nu substante chimice de sinteza. (1-1) , (2-2), (3-3) sau (1-2) inseamna cate capsule per hap de 2 ori pe zi intre mesele principaleMarch 27, 2012 at 11:30 am #196772Anonymous
Inactivetocmai ce am lansat comanda ptr medic recomandate dar nu am intalnit nici un camp prin care sa specific modul prin care imi vor fi trimise as fi dorit prin curierat
April 1, 2012 at 4:17 pm #196773Anonymous
InactiveCand comandati solicitati livrare prin curier rapid in fereastra pentru mentiuni din cadrul paginii de comanda. Sau, dupa ce primiti email-ul automat de receptie a comenzii, raspundeti la acel email cu solicitarea de livrare prin curier rapid. De asemenea cand primiti email-ul de instiintare cu agentul de livrare alocat, puteti contacta agentul caruia ii solicitati expedierea prin cureir rapid.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.