Cart

• No products in the cart.

tratament pentru insomnie

Prima Pagina Forums all tratament pentru insomnie

• This topic has 1 voice and 5 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Daca problema cu glanda consta in faptul ca nu mai functioneaza cum poate fi hipertiroidism care inseamna o glanda super-activa?

Ar trebui analizate toate analizele hormonilor tiroidieni pentru a putea trage o concluzie cat mai corecta.

Deocamdata nu va recomand somnifere sau anti-depresive. Va recomnad cele de mai jos incercand sa stimulam tiroida via glanda hipofiza si sa o regeneram prin stimularea celulelor stem. Va va ajuta totodata sa va odihniti mai bine.

STEMULIN 3/zi, toate 3 cu aproximativ 45 minute inainte de culcare

HGH Activator Anti-Aging 2/zi, ambele seara cu aproximativ 10 minute inainte de culcare

Sa-mi scrieti cum va simtiti pe email dupa 1 saptamana si dupa 2 saptamani. Email-ul meu este provitanutrition@shaw.ca. Sa-mi trimiteti pe mail si rezultatul analizelro hormonilor tiroidieni

Anonymous
    Inactive

CATI BARTOS DIN SIBIU

M-am exprimat gresit legat de diagnosticul de galnda ,in sensul ca am hipotiroidism si nu hipertiroidism.La ultimul buletin de analiza din data de 25/11/2011 TSA a fost de 5.85 micro UI/ml.Mentionez ca sunt in tratament din 2008 cind starea sanatatii a fos destul de grava ma plimbam intre medicul de familie si cardiologie fara nici un rezultat.In urma unor discutii cu cineva care avea probleme cu glanda tiroida am fost sfatuita sa fac aceste analize ,In 2008/conform buletinului de analize emis de spitalul militar sibiu TSA A FOST DE 31.40.Doctorita PODEA la care sunt in tratament nu m-a lamurit niciodata daca cauza insomniei si a starii de slabiciune ce s-a instalat este glanda.

Daca ma puteti ajuta cu ceva va multumesc mult de tot.

Anonymous
    Inactive

D-na Bartos

Acum cazul are o logica. Fiind vorba de Hipotiroidism trebuie sa va completez protocolul si anume, timp de 1 luna administrati:

HGH Activator Anti-Aging 2/zi, ambele seara cu aproximativ 10 minute inainte de culcare

L-TIROZINA (500 mg) 3/zi (1-1-1) cu 15-20 minute inainte de mese

KELP 3/zi (1-1-1) cu 15-20 minute inainte de mese

In luna a 2-a administrati urmatoarele:

L-TIROZINA (500 mg) 3/zi (1-1-1) cu 15-20 minute inainte de mese

In luna a 3-a administrati urmatoarele:

KELP 3/zi (1-1-1) cu 15-20 minute inainte de mese

Dupa 3 luni refaceti analizele si mi le trimiteti pe email la: provitanutrition@shaw.ca

Anonymous
    Inactive

CATI BARTOS SIBIU

Am citit tratamentul dv urmeaza sa fac comanda ,dar am rugamintea ajutati-ma pentru inceput cu un tratament de insomnie pentru a esi din starea aceasta de epuizare, care-mi creaza probleme si cu inima in sensul ca-mi oscileaza tensiunea

MULTUMESC

Anonymous
    Inactive

D-na Bartos

Administrati intai:

VALERIANA 2 capsule cu aproximativ 1 ora inainte de culcare

HERBAL INSOMNIA 3 tablete cu aproximativ 1 ora inainte de culcare

Daca aveti si stare depresiva trebuie adaugat si 5-HTP 2 capsule cu aproximativ 20-30 minute inainte de culcare

Sa stiti insa ca starea d-voastra este generata de problemele de la tiroida care vor trebui rezolvate administrand protocolul descris anterior

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.