Cart

• No products in the cart.

FLW Dupa tratament

Prima Pagina Forums all FLW Dupa tratament

• This topic has 1 voice and 25 replies.
Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

D-le Malinescu, dupa ce ati obisnuit organismul ani de zile cu niste produse chimice nu se poate renunta la ele subit. S-a creat o dependenta. Renuntarea se face treptat la inceput prin reducerea dozei in 1-2 trepte apoi prin administrarea o zi da una nu, cu monitorizarea stricta a tensiunii arteriale.

Anonymous
    Inactive

Multumesc pentru clarificare.

Eu iau ca medicatie alopanta:

Preductal 1/0/1

Noliprel Forte 1/0/0

Auronal 0/0/1

Aflen 0/0/1

In luna a patra de protocol as incerca din nou sa renunt la medicatia alopanta. Cum imi sugerati sa fac.

Anonymous
    Inactive

D-le Malinescu

O cale determinata sa zicem prin incercare este sa incepeti treptat sa reduceti la 1/2 cate unul din medicamentele alopate si sa observati cum evolueaza tensiunea. Daca tensiunea creste introduceti din nou doza intreaga si incercati cu altul.

Ei as sugera sa incepeti cu antitromboticele mai ales daca luati doza intreaga de EDTA si SERRA PLUS.

Incepeti cu: Aflen la jumatate de doza timp de 1 saptamana si daca tensiunea este OK eliminati-l complet

Incercati apoi cu preductal si observati daca dupa reducere/elimionare se inmultesc crizele de angina.

Urmati apoi cu Noliprel dar cu precautie caci fiind un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei poate sa fi creat dependenta

Discutati cu medicul d-voastra daca nu ar fi indicat ca sa inlocuiti treptat toata medicatia de mai sus cu Aprovel de 75 mg. Va fi mai usor apoi de renuntat la acesta. In lus este lai <inofensiv> decat celelalte.

Anonymous
    Inactive

Iau doza completa de EDTA (3 comprimate seara) iar SERRA PLUS am luat doua luni 3 comprimate pe zi iar luna asta(a treia) iau 2 comprimate le zi. Cu Aflenul e mai greu de luat jumatate de doza pentru ca e sub forma de capsule, eventual sa incerc o zi da o zi nu dar nu stiam ca Aflenul influenteaza tensiunea.

In rest, am inteles cum trebuie sa procedez.

Multumesc mult.

Anonymous
    Inactive

Alfen nu este un hipotensiv ci inhiba agregarea plachetara, facand sangele mai fluid. Daca se elimina poate indirect sa conduca la o crestere a tensiunii arteriale. Eu am sugerat sa incercati sa-l scoateti intru-cat administrati EDTA care si el inhiba agregarea plachetara

Anonymous
    Inactive

Am inteles acum. Eu stiam ca Aflenul inhiba agregarea plachentara dar nu m-am gandit ca lucrul acesta, inplicit, ca face sangele mai fluid ceea ce duce la scaderea tensiunii.

Ok. O sa incerc sa scot Aflenul.

Anonymous
    Inactive

Am terminat protocolul (sase luni) si tin sa cred ca ma simt mai bine dar fara ameliorari spectaculoase, adica tot mai folosesc nitromitu (spray), deci tot mai am durei de aghina. In schimb am renuntat la Aflen si la Preductal. Sincer sa fiu Preductalul mi-a zis doctorul sa nu-l mai iau ca nu mai are nici un efect. Ceea ce e cert e ca nu pot zice ca ma simt mai rau. Am inceput si tratamentul pentru refacerea elasticitatii peretilor vasculari si de asemenea iau si dozele de intretinere de FLOW si de EDTA. Tensiunea e totusi mare cand ma enervez, peste 20 si atunci am dureri de anghina desi sunt si situati cand am tensiunea 20 si nu am dureri.

D-le Delcea acuma cand am terminat protocolul e cazul sa reintroduc Aflenul. Acuma iau numai o tableta de EDTA in schimb am inceput sa iau si o tableta de Aspenter pe zi.

Anonymous
    Inactive

D-le Malinescu. Va luptati din 2009 cu aceasta ateroscleroza . Credeti ca ati scapat de interventia chirurgicala? Cred ce cel mai bine ar fi sa repetati coronografia. In legatura cu puseele de tensiune este bine ca nu aveti angina de fiecare data. Cred ca la dumneavoastra probleme este si pe fond psihic dat fiind ca va enervati. Poate ar fi indicat sa faceti un tratament cu un flacon de 5-HTP. Va va ajuta sa treceti mai usor peste momentele de stres. Nu-mi dau seama daca mai aveti nevoie de Aflen. Eu cred ca nu, dat fiind ca administrati in continuare EDTA. Vom introduce in luna Februarie un produs specific pentru controlul tensiunii arteriale: TENSOPRIL. Cat despre aspenter care este o aspirina sintetica, mai bine administrati White Willow care este o aspirina naturala.

Anonymous
    Inactive

Pentru faptul ca am renuntat la fumat, am scazut in greutate cu aproape 20 de kg., si nu in ultimul rand pentru ca am urmat doua proceduri de curatie arteriala plus am facut cure lungi cu L-arginina, Seraplus, Qoezima Q10 si ulei crud de masline (il iau de vreo 2 ani continu) sunt sigur ca am scapat de interventia chirurgicala. Asta este si motivul pentru care nu repet coronarografia. Daca ma simteam mai rau o refaceam dar asa are vreun sens sa-mi sparg venele ca sa-mi introduc cabluri in mine ca sa aflu ce stiu? Credeti-ma ca am alte lucruri mai bune de facut. Eu va cer sfatul pentru ca inca nu ma simt ca inainte de infarct, inca mai am probleme dar sunt mai mici decat in 2009 si incerc sa scap de ele. Oricum, eu va multumesc pentru ca mi-ati oferit si o alta optiune in rezolvarea problemei mele si ca ati facut cunoscute aceste medicamente in Romania.

Anonymous
    Inactive

Va aduc la cunostinta [celor interesati] ca am efectuat tot tratamentul de curatire arterial [6 luni ,avand varsta de 53 ani]

In urma cu un an am suferit un infarct miocardic inferior,o corornara principala 80% infundata [bagat stent] o alta coronara secundara infundata 80% a rams asa pt. ca era prea

subtire si nu mi s-a putut monta un stent is inca 2 cate 30,40 % ramase asa

.

Vreau sa va spun sincer urmatoarele:

Ma simt foarte bine , nu i-mi pare rau ca am tinut acest tratament,nu stiu daca a curatat ceva [coronare] s-au nu pt. ca nu am facut coronografie,am un an de cand mi s-a pus stent,

Pentru cei interesati ; fiecare decide ce va face ,un lucru va pot spune sigur , NU FACE NICI UN RAU[acest tratament] pt. cei care i-si permit eu ii sfatuiesc s-al faca macar esti cu constiinta impacata ca ai incercat si asta .Nu fac coronografie acum pt. ca medical meu nu crede ca este necesar pt. ca ma simt bine nu am dureri [specific ca nu am avut dureri in piept nici inainte de a-mi fi montat stentul ,merg linistit in jur de 1h fara probleme zilnic ,practic nu am probleme ,dar nu am nici o munca fizica [numai asta fac , plimbari si munca de birou].Pt. cei interesa-ti de o parere va mai spun ca eu cred ca regimul este cel mai important.

Eu tin un regim foarte strict.Celor care doresc mai multe amanunte ma pot contact pe mail.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.